Családias hangulatú kisvendéglő ízletes cseh sörökkel a csapon.

Térj be hozzánk, ha szomjadat egy-két korsó jó csehországi sörrel szeretnéd oltani! Csapolt söreink gerince a nymburki Postřižinské sörgyárból érkezik, de számos egyéb kisebb sörgyár termékeit is megtalálod nálunk (állandóan kapható pl. a Zateci sörgyár hetedik Lépcső nevű söre). A változatos kínálatot a vendégsöröknek fenntartott csapjaink biztosítják, így folyt már rajtuk többféle ALE, IPA, barna, búza, szűretlen és kézműves sör is.

Térj be hozzánk, ha megéheztél! Házias konyhánkban remekül megférnek egymással a cseh, a magyar és a nemzetközi ételek, így ehetsz ropogósra sült csülköt káposztasalátával, vörösboros pörköltet, juhtúrós sztrapacskát, vagy akár egy remek pizzát is.

Térj be hozzánk egyedül, pároddal, családoddal, ismerőseiddel, barátaiddal!

Házhozszállítási szolgáltatás

Telki és Budajenő területén 400 Ft a kiszállítási díj. Azon kedves vendégeink, akik heti legalább két napra előre rendelik meg a napi menüt, mentesülnek a szállítási díj alól.

További szállítási díjak: Pátyra 1.000 Ft, Budakeszire és Perbálra 2.000 Ft.

Rendeléseiteket az alábbi telefonszámokon adhatjátok le nyitvatartási napokon 11:30 és 20:30 között, vasárnap 18:30-ig (melyek asztalfoglalásra is alkalmasak):

+ 36 26 783 727; +36 30 402 2456

Lehetőség van kártyás fizetésre is. Szép kártyát elfogadunk.

Palackos sör elvitelre, házhoz

Speciális sörcsapunknak köszönhetően Francinuv és Barbár csapolt söreinket házhoz is tudjuk szállítani, 1 literes PET palackos kiszerelésben.

Ára 1.350 Ft/liter + 120 Ft palackköltség.

Amennyiben betértek hozzánk, haza is tudtok vinni belőle 🙂

WIFI

Vendégeinknek ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférést biztosítunk

Kutyabarát hely

Szívesen látjuk a gazdikkal érkező kutyusokat 🙂